Punten in Fifa kopen voor FUT

Als je Fifa-punten wilt kopen, moet je een paar dingen weten. Ten eerste kunnen Fifa-punten worden gekocht in pakketten van 100 of 1000 punten. Het aantal punten in elk pakket bepaalt hoeveel ze kosten – 1000 punten kosten meer dan 100 punten. Ten tweede kun je Fifa-punten alleen met echt geld kopen – er is geen in-game valuta waarmee ze gekocht kunnen worden. Tot slot, als je Fifa-punten koopt, controleer dan de voorwaarden van de site of dienst die je gebruikt om er zeker van te zijn dat er geen verborgen kosten of valkuilen zijn.

De beste plaats om Fifa-punten te kopen is de officiële FIFA-website. Daar zijn een aantal redenen voor: ten eerste weet je dat de site legitiem is en dat je betaling veilig is. Ten tweede zijn de prijzen op de FIFA-website meestal zeer concurrerend, zodat je waar voor je geld krijgt. Ten slotte steun je door rechtstreeks bij FIFA te kopen ook de ontwikkeling van het spel zelf.

Dus als je Fifa-punten wilt kopen, ga dan naar de FIFA-website en bekijk hun huidige aanbiedingen voor puntenpakketten.

Wil je Fifa punten kopen om verder te komen in Fifa Ultimate Team? Zo ja, dan zijn er een paar dingen die je moet weten!

Ten eerste, zorg ervoor dat je van een gerenommeerde bron koopt. Er zijn veel oplichters die je valse of gehackte punten proberen te verkopen.

Ten tweede, wees je bewust van de risico’s. Het kopen van punten kan riskant zijn, omdat je uiteindelijk van Fifa verbannen kunt worden als je betrapt wordt.

Ten derde, weet hoeveel je nodig hebt. Geef niet te veel uit aan punten, want dan zou je je budget kunnen opblazen zonder te krijgen wat je wilde.

Tot slot, geniet van je nieuwe voordelen in Fifa! Met meer punten kun je betere spelers en upgrades voor je team krijgen.

Wil je Fifa-punten kopen om je team in Fifa Ultimate Team te verbeteren? Hier is alles wat je moet weten over het kopen en gebruiken van Fifa punten.

Wat zijn Fifa-punten?

Fifa punten zijn een microtransactie valuta die gebruikt wordt in de Fifa Ultimate Team modus van de Fifa video game serie. Ze kunnen worden gebruikt om spelers, pakketten met willekeurige spelers en andere items te kopen in de in-game winkel. Fifa puntensaldi worden gedeeld over alle versies van Ultimate Team op een bepaalde console of platform; als je bijvoorbeeld 500 Fifa punten op je Xbox One account hebt, heb je ook 500 punten op je PC account.

Hoe koop ik Fifa Points?

FIFA 21 UT Points kunnen alleen met echt geld worden gekocht via de winkel in het spel, ze kunnen niet worden verdiend door het spel te spelen. Je moet een betaalmethode zoals een creditcard of Paypal account koppelen om FIFA Points als optie te laten verschijnen. Bekijk onze Difinitieve Gids voor het kopen van FIFA Points voor meer informatie EA biedt af en toe kortingscodes aan die een bepaald bedrag van de prijs van FIFA Points afhalen, maar deze zijn zeldzaam en vinden meestal alleen plaats rond grote evenementen zoals Kerstmis of speciale vieringen zoals St Patricks Day. Op dit moment is er een lopende promotie genaamd FUT Birthday waarbij je tot 20% meer waarde krijgt als je FIFA-punten koopt met specifieke valuta uit de echte wereld – alle details vind je hier.

Waar kan ik mijn FIFA-punten aan uitgeven?

Fifa-punten zijn een soort in-game valuta die kan worden gebruikt om nieuwe spelerskaarten en andere items te kopen in de Fifa Ultimate Team (FUT)-modus van de Fifa-videospelreeks. Punten kunnen worden gekocht in bundels van 100, 200, 400, 600, 800 of 1.000 en kunnen worden gekocht via het Fifa-spel zelf of via detailhandelaren van derden.

Hoewel het kopen van punten een gemakkelijke manier lijkt om vooruit te komen in FUT, is het belangrijk om te onthouden dat het uitgeven van echt geld aan virtuele valuta een riskante aangelegenheid is. Er zijn veel meldingen van mensen die zijn opgelicht bij pogingen om punten te kopen van online verkopers, dus het Fifa points kopen is belangrijk om alleen te kopen van gerenommeerde bronnen. Omdat EA Sports (de makers van Fifa) spelers uit FUT kan verbannen als ze de regels overtreden, is het bovendien altijd mogelijk dat je account wordt geschorst of verbannen als je wordt betrapt op het kopen van punten.

Bij Fifa ultimate team zijn er twee manieren om aan de punten te komen die je nodig hebt om spelers te kopen: door wedstrijden te spelen en toernooien te winnen of door ze rechtstreeks te kopen. Als je weinig tijd of geduld hebt, is Fifa punten kopen de beste manier. Hier is alles wat je moet weten over het kopen van Fifa-punten.

Fifa Points kun je kopen in bundels van 100, 500, 1.000, 2.500, 5.000 of 10.000 en dat kan via de Playstation Store, Xbox Store of Origin Store. De prijs per punt varieert afhankelijk van hoeveel je er in één keer koopt, waarbij de grootste korting beschikbaar is voor het kopen van 10.000 punten in één transactie.

Zodra je het gewenste aantal Fifa Points hebt, open je Ultimate Team en selecteer je ‘Store’. Vanaf hier kun je je punten gebruiken om nieuwe spelerspakketten of clubitems uit de catalogus te kopen. Sommige items in de winkel kunnen alleen worden gekocht met echte valuta en niet met Fifa Points.

Als je een specifieke speler op de transfermarkt wilt kopen, selecteer je ‘Spelers zoeken’ in het winkelmenu en gebruik je fifa-punten om een bod uit te brengen op een speler die je leuk vindt. Wees je ervan bewust dat andere spelers je kunnen overbieden, dus het is belangrijk om je doelwit in de gaten te houden als hij bijzonder populair is!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

ajax-loader